Du ser særs lesbisk ut!

I forgårs klippet Johanne og Anne Sofie håret mitt, og jeg fikk med en gang høre at jeg så særs lesbisk ut med den nye frisyren... og det er ikke ironisk ment når jeg sier det selv. Jeg ser mer lesbisk ut. Men samtidig har jeg tenkt en del på hva som gjør at en kvinne gjerne ser mer lesbisk ut enn andre. For meg kunne hvem som helst vært lesbisk, men samtidig er det gjerne noen som følger den stereotypiske lesbestilen mer.

Jeg kan fint innrømme at det finnes permanente og ikke permanente deler av meg som gjør at noen vil oppfatte meg som en person som ikke tilhører heteronormen.

1. Min nye sveis. Jeg har nå satset på Miley-cuten og føler meg ganske hot i den. Det er noe jeg kunne likt på en annen person, og derfor føles det veldig naturlig for meg og ha den. Jeg har forresten også farget håret mitt blått, wiii.2. Utvidninger (i don't know man, kanskje).

3. Tattoveringer.4. Regnbuer. Å løpe gjennom Bergen sentrum med regnbueflagg og gaule born this way er kanskje en faktor. Vil forresten anbefale alle å bruke regnbuearmbåndet til Amnesty. Støtt Amnestys arbeid med kr 35 ved å sende sms: REGNBUE <Ditt navn> <Din adresse> til 2160, og du får tilsendt et regnbuearmbånd i posten.Dette er bare mine tanker rundt en lesbisk stereotypi og faktorer jeg finner attraktivt i en kvinne. Det finnes selvfølgelig masse grener innenfor dette, og jeg mener så absolutt ikke å fornerme noen med dette innlegget. Spesielt ikke min kjæreste som ikke har noen av disse faktorene (unntatt regnbuer cff). Hun er hot uansett og er definitivt den personen jeg finner mest attraktiv av de jeg har møtt til nå, k9s. 

Lesbisk eller ikke. Vær den du er og ha den stilen du føler deg hottest i. Du er fin!

3 kommentarer

ida

13.02.2014 kl.20:26

Fint innlegg!;)

Inish

13.02.2014 kl.20:36

ida: Thanks girl!

xmylife93x

30.03.2014 kl.16:06

jeg la deg som venn :D

Skriv en ny kommentar

Inish

Inish

21, Bergen

Follow on Bloglovin

Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre
skeive

Kategorier

Arkiv

hits