Hulen, I love u

På lørdag DJet jeg for første gang på Hulen. Jeg skal egentlig bare være ekstrahjelp for Elena, min lille fugl, som skal reise til Bolivia og ditche både Hulen, Skeiv Ungdom og meg(</3) for et eventyr utenlands. Uansett så var det helt utrolig gøy, så det er definitivt noe jeg vil fortsette med. Etter den opplevelsen tror jeg at jeg fint kan innrømme at jeg liker positiv oppmerksomhet veldig godt. Det kom utrolig mange og Hulen var nesten helt stappfull av fulle mennesker som danset. Det var så mange at vi til og med kunne kjøre på med sanger man egentlig ikke pleier å spille, som f.eks. Untrust Us av Crystal Castles. I tillegg til dette hadde vi Russian Kiss i bakgrunnen for å vise solidaritet med Russlands LHBTI-befolkning og aktivistene. Ellers så brukte jeg i går fem timer på å rydde rommet mitt, noe som sier litt over det rotet jeg har levd i det siste halvåret. Jeg føler at jeg må fikse opp i ting, for plutselig fikk jeg en åpenbaring om at jeg ikke kan kaste vekk hele livet mitt på fylla (akkurat som at det har noe med rydding å gjøre liksom). Så nå sitter jeg snart og leser igjen på pensum i et plettfritt rom som jeg skal prøve å holde rent. Etter det drar jeg på en støttekonsert for Taiman på kvarteret. Skal drikke så moderat som mulig. Lover.

SE! Shrinen min er helt støvfri! Fra nå av skal hver en Buddha i huset være rene og fine. Har tellt at jeg har 14 stk som må støvtørkes en gang i måneden.

 

Utenom det så har jeg vært veldig sliten i det siste, og da endret jeg matvanene mine. Jeg har begynt å spise alt hvitt kjøtt, det vil si at jeg ikke lenger bare spiser f.eks. vegetarisk og sjømat, men nå også kylling. LIVE WITH IT.

Gratulerer mamma og pappa, jeg er ikke lenger veggis!#mat #konsert #popout #dj #skeiv #lesbe

 

2 kommentarer

Elena

10.02.2014 kl.21:11

POPOUT <3

Kylling er veldig nam da. Jeg elsker kylling.

Inish

10.02.2014 kl.21:20

Elena: Ja, det var faktisk veldig godt!

Skriv en ny kommentar

Inish

Inish

21, Bergen

Follow on Bloglovin

Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre
skeive

Kategorier

Arkiv

hits