Dumpster dive (med babes)

Nå er det plutselig fredag og av alle ting fikk jeg penger. Her har jeg gått rundt to hele dager uten å vite at lånekassen endelig rullet ut pengene. De to dagene har jeg hatt et forhold med kredittkortet mitt, som jeg egentlig bestemte meg for å klippe. Men det er så greit å ha! og nå har jeg faktisk aaaaldri vært for sent med betaling, så jeg taper jo egentlig ingenting (unntatt litt selvrespekt).
Hvorfor får jeg penger  så tidlig? hvorfor fikk jeg så mye denne måneden? Lurer på vha jeg skal gjøre med alle disse pengene. Først av alt går jo litt av det til tattoo pluss nedbetaling på mobilen jeg akkurat kjøpte. Men ellers har jeg lyst til å spare til noe. Kanskje noe stort, som en reise. Eller bare penger til sommeren. Vi får se!
De dagene jeg faktisk har hatt penger ble jeg med på et forsøk på dumpsterdiving. Det vil si at man går ut og leter i containere etter mat som faktisk er for fin og god til å kastes. I går var jeg med Henriette og Jennifer, som heller ikke hadde peiling på hvor vi skulle lete etter mat. I dag fikk jeg vite at nei, det er ingen åpne containere i sentrum. Vi fant derimot noen ordinære bosspann med frukt i. De skal jeg bruke til å lage juice, som er kjempesundt og godt! namnam

Jeg presterte å rive ned en dør, desverre var det ikke noe boss vi kunne ta bak :(     (se så artsy jeg har blitt!!!! om disse bildene er det styggeste du har sett/mest amatørmessige så beklager jeg, eller nei. Jeg beklager ikke for en dritt!)

Her ser man jo ikke så mye, men pyasje 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#foto #dumpsterdive #boss #pixlr #skeiv

4 kommentarer

Marcela Constanza

10.01.2014 kl.15:39

Du kan spare dem til noe du vil ha =) ønsker deg en super flott helg <3 kos deg = D

Inish

10.01.2014 kl.15:49

åh men jeg er så heldig at jeg har alt jeg trenger. Unntatt flere tatoveringer! Tusen takk! du også :)

Elenita

10.01.2014 kl.16:39

NOOBS. mine søstre dere må bli med meg ass.

neida, men jeg blri med en gang på dumpster diving! Hu ene jeg bor med vet hvor de åpne kontainerne er. dere må gå der de i butikkene er :D

fete bilder inish!

Inish

11.01.2014 kl.19:16

Elenita: Åh shit ja we er in need for experienced dumpsterdivers!!! Takk senorita

Skriv en ny kommentar

Inish

Inish

21, Bergen

Follow on Bloglovin

Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre
skeive

Kategorier

Arkiv

hits