De fineste øyeblikkene

... har jeg oftest med meg selv.

Her snakker jeg om de situasjonene som får meg til å slappe av. I dag hadde jeg en liten åpenbaring. Et stort kart skulle tas ned fra veggen siden roomien min flyttet, og da var det plutselig plass til mer inspirasjon (så fint som Åsane Senter sier det: rom for inspirasjon). Noe jeg liker å gjøre når jeg er alene er å se i gamle magasiner, og ødelegge dem. Deretter henge masse av det jeg liker opp på veggen. Veggen på rommet er nå stappfullt så da tenkte jeg at dette var en perfekt mulighet for en ensom Inish til å være kreativ atter en gang. Kunst er noe i livet mitt som jeg aldri kommer til å miste. Selvfølgelig ser man kunst overalt, men noe som tattoveringskunst, er en av mine favoritter som man ikke alltid ser like mye til. Når jeg har penger kjøper jeg Tattoo Life Magazine og Tattoo Collection Magazine. De gjør meg glad og etterhvert som de er utsette (er dette et ord?) bruker jeg dem til noe mer nyttig. 

Nå skal jeg ut og kjøpe mer lærertyggis. Fritid, jeg elsker deg. 

Selfie

 OOOO her er forresten facebooksiden min

#tattovering #inspirasjon #kreativ #magasin #livet

5 kommentarer

Det var kjempestilig! :D

Inish

07.01.2014 kl.16:16

Camilla Larsen: Tusen takk :) mer kommer etterhvert som jeg får kjøpt lærertyggis. Vi får nemlig ikke lov til å bruke tegnestifter i kollektivet en gang (selv o mden regelen er brutt for lenge siden fra min side).

Jennifer

08.01.2014 kl.11:56

gleder meg til å se <9393939393

The Virgin Diary

08.01.2014 kl.22:37

Wow det ser kult ut! Har gjort samme selv men det ser alltid så forhastet og shabby ut hos meg. Håret ditt er foresten det fineste jeg har sett i hele dag :o

Inish

09.01.2014 kl.14:02

The Virgin Diary: Haha ja brukte en del tid på det. Drømmer meg bort når jeg holder på med sånt. Tusen hjertelig takk for komplimentet! Må sikkert klippe det snart (men hvem har penger til det, haha).

Skriv en ny kommentar

Inish

Inish

21, Bergen

Follow on Bloglovin

Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre
skeive

Kategorier

Arkiv

hits