Min første og største fan

Nå som jeg har blitt lokalkjendis og denne personen nesten ble ekskludert fra forrige innlegg må jeg skrive og hylle en kvnne som har en spesiell plass i hjertet mitt. Jennifer. Før så dømte vi hverandre for no reason, men nå er hun selvfølgelig med i crewet mitt. Nå er vi tight og deler alt med hverandre lizm.

Dette bildet er fra første gang vi møtte hverandre. Om jeg ikke husker feil var det Thelise som tok dette bilde, og det betyr at det også var samme kveld at vi møtte hverandre for første gang. Så hele crewet ble kjent den dagen! Jeg og Thelise fikk ihvertfall danset med Elena på scenen. På bildet ser vi hva som skjer med ansiktet mitt når noen har kjøpt mugger. I midten er Jennifer, og til venstre er til og med Johanne.Jennifer (avzkum) er en dame med stil ref: Kit og Kiyomi. Noen tror hun er emo, men egentlig så har hun en drøm om å være pastel goth. Pengene hun tjener bruker hun på mugger med øl, klær fra karmaloop og tattoveringer. Hun er crazy og er crewets personlige skjenker, for hun jobber som bartender på hulen. Crewet våres har alt, og selv om vi i all hovedsak er lesbecrew, får Jennifer være med fordi at det er nødvendig og vi trenger henne. Som meg elsker hun fiskekaker og lever egentlig stort sett på det og ris. Hun er sassy som Kit Porter og phet som Kiyomi. Jennifer, Elena og jeg skal starte band i 2014. Vi skal hete gnagsår og det blir magisk. Planen nå er at Jennifer skal bytte ut øl med whiskey (... for stemmens skyld, selvfølgelig). Øl er hennes klu
Håper du er fornøyd nå Mari! Peaaace (her er en selfie jeg tok når jeg i beruset tilstand trodde jeg var hot med briller)

#selfie #lesbe #skeiv #bergen #portrett

 

 

7 kommentarer

Jennifer

28.12.2013 kl.19:58

HAHA VI ER FOR KYLE!!!

du er drit hått med briller da, snakkeru om lizm. ASL

faen jeg virker kul azz

Jennifer

28.12.2013 kl.19:59

tittelen på innlegget er SÅ JÆVLIG SANT!

Inish

28.12.2013 kl.20:01

Jennifer: Haha ja, digger det. KYLT. Skulle ønske jeg var like hot som Alex i OITNB :(
19, kvinne, bergen
DD ASL?

Marlene Nilsen

28.12.2013 kl.21:55

Koselig :)

Inish

28.12.2013 kl.21:56

jaaa

Jennifer

29.12.2013 kl.12:33

FIFAN DU ER HEITERE DA!

WOW MØTEzz I BÆRGEN? HEHE

Inish

29.12.2013 kl.15:10

habahaba

Skriv en ny kommentar

Inish

Inish

21, Bergen

Follow on Bloglovin

Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre
skeive

Kategorier

Arkiv

hits