Hvorfor Pans Labyrint?

Jeg har fått en del spørsmål om hvorfor jeg ville tattovere Ofelia, Pan og Babyspiseren fra Pans Labyrint (El laberinto del fauno). Her er et noen (av mange) svar:

1. Filmen er et eventyr, og jeg elsker eventyr.2. Den inneholder så utrolig mange fine detaljer. Min favorittmetafor i filmen er når Ofelia setter på plass et øye på en statue av Pan. Når hun har satt det på plass kommer det et magisk insekt ut. Dette er starten på eventyret til Ofelia, siden hun nå kan se magien og skapninger som egentlig er skjult for vanlige mennesker. Det er viktig for meg å se det magiske i hverdagen, som trær som danser i solen og snø som glinser, og i tillegg sette pris på det. Ofte stopper jeg opp og tar meg tid til å se rundt meg, det er da jeg føler meg samlet og kan tenke skikkelig. Uansett hvor kliche det er vil jeg leve i nuet. Det er forskjell på doing-mode og being-mode.3. Mye av symbolismen i filmen er basert på det kvinnelige, for eksempel er treet med gigantfrosken i filmen formet som en livmor.

4. Humanoide skapninger som Pan er så kule! Skulle ønske at jeg var en faun liksom!Jeg valgte også å tattovere den i tradisjonell stil. Det er min favorittstil, og en gang (om jeg blir rik) skal jeg være dekket av både vanlige og uvanlige Old School Tattoveringer. Jeg liker når de ser ut som at de er tattoveringer, og vil ikke blande realisme og old school fordi jeg syntes det er penest med en stil. Det er da min mening om det hele. Er så utrolig glad for at tattovøren fikk tegnet den i ordenltig old school stil, og i januar bygger jeg på med røde roser og mange farger!

4 kommentarer

Elena

22.12.2013 kl.23:13

Åh, spennende! Aldri sett filmen, men jaggu med skal jeg det nå!

Inish

23.12.2013 kl.00:00

vi kan ha filmkveld hos noen som har tv!!!

Mia

29.12.2013 kl.22:21

Elsker den filmen, den er fantastisk!:)

Inish

31.12.2013 kl.13:07

Mia: Haha ja mah favorite. Gleder meg til å fylle på!

Skriv en ny kommentar

Inish

Inish

21, Bergen

Follow on Bloglovin

Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre
skeive

Kategorier

Arkiv

hits