Hulebord, tøm tankene og julebord

(Beklager til alle lesere som tror at jeg bare kommer med saklige innlegg etter det forrige. Dette er ikke så saklig.)

FOR EN HELG. Det er rart hvordan en helg kan si så mye om meg. På fredagen var jeg på hulebord (fylla), sitter igjen med en sår hukommelse, forstuet øre og blodige sår. Dette var mitt første julebord med Hulen, der så mange av de menneskene jeg er glad i var til stede. Når alle har skjenket hverandre med øl er det tradisjon på internfester at man moshpitter. Det er alltid noen som blir skadet, kjenner en som både har knekt ribbein og fingre. Det jeg ikke visste var at på Hulebord skal juletreet være med. Det ble dunket to ganger i hodet mitt før jeg blacket ut og ble løftet opp igjen! Så nå må jeg til legen med øret mitt som er ødelagt av juletredansen. Det var verdt det.

Jeg er redd for alle fotografer unntatt en<3

På lørdagen var det "Tøm tankene" (fylla) på Hulen der prisene på ølen dropper helt insane mye i løpet av kvelden. I slutten kostet ølen 10 kr og det var helt stappfullt. Stakkers Elena fallt og slo seg, men dro seg seff på nach for å møte meg. 
Vi hadde photoshoot på 7 Eleven.På søndag var jeg host på Julebordet til Skeiv Ungdom i Bergen. Det var helt utrolig koselig og en perfekt avslutning på helgen. Det var selvfølgelig alkoholfritt! Her er to søte SkUBer#Skeiv #Julebord #Lesbe #Hulen 

3 kommentarer

J9FR

18.12.2013 kl.17:28

HVORFOR I HELVETTE ER IKKE JEG NEVNT??

kødda ;/(

Inish

18.12.2013 kl.21:42

J9FR: Haha, du kan ikke være i hvert eneste innlegg bby

Jennifer

19.12.2013 kl.14:24

jo :(

Skriv en ny kommentar

Inish

Inish

21, Bergen

Follow on Bloglovin

Skeiv.no - møteplassen for lesbiske, homofile, bifile og andre
skeive

Kategorier

Arkiv

hits